Pilvien tuolla puolen

Runoilija MeriTuulia2

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tahtoisin olla se joka olin silloin, kun kuollakseni halusin tulla sellaiseksi kuin olen nyt.
 

Pilvien tuolla puolen
on kukkien peittämä maa
jossa kissani kaunis, suloinen
saa onnellisena taivaltaa.

Joulukuun pakkasten myötä
luotani kuljit kauas pois
ja kun katson kuvaasi keskellä yötä,
toivot etten itkien valvois.

Mutta miksi en itkisi,
sinua kaipaan.
Miksi en kaipaisi?
Sinua rakastan.
Miksi en rakastaisi,
olithan kaikkeni.

Selite: 
Kissani amanda nukkui pois 17. joulukuuta, sydänsairauden viemänä.. Mulla on sua ikävä, rakas <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettava, kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot