Ei sitä ollutkaan.

Runoilija Katkeruus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sieluni vaaka on saavuttanut vihdoin tasapainon. Enään en ole pirujeni riivaama.
 

Mun laivani ei kulje,
se on haaksirikkoutunut,
lastiruuma on tyhjä,
hytitkin vailla miehistöä,
kansi vailla kapteenia,
rungossa paha reikä,
alukseni on vajomassa,
suloisesti hiljalleen pinnan alle,
kunnes meri on sen niellyt,
eikä jäljelle jää mitään,
kuin laivaa ei olisi koskaan ollutkaan.

Selite: 
Ei mitään hajua mikä tää on.
Kategoria: 
 

Kommentit

En osaa kertoa mitään kovinkaan järkevää, mutta osui ja upposi. Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot