Prologi

Runoilija bandic88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile unelmat todeiksi
 

3 valtakuntaa: maa, aurinko ja kuu.
maa: kuningattaren vallassa on tuli ilma, kuninkaan vallassa ovat vesi kivi ja ilma. Kuninkaan teot ovat mielenhallinnan varassa ja kuningattaren voimien tiedostama voima. Kuningattaren teoot ovat mielen ja silmien yhteinen taikominen. Kun he ovat lähekkäin käsikkäin he luovat suojakehän joka muodostuu kaikkien elementtejen yhteydestä, kivi, tuli ja vesi säihkyvät voimakkaita säteitä ympäriinsä. He kasavattavat valtakuntansa populaation ja kaikilla heidän valtakuntansa olennnoilla on erilaiset voimat. Kaikki ovat yksilöllisiä.
Kuun valtakunta: Kuninkaan voimat lähtevät silmistä säteenä. Kuningas käyttää pimeitä säteitä jotka sulkavat tilan valolta. Kuningattaren voimat lähtevät sormista. Ja niiden yhteis käyttö saa paljon vahinkoa aikaiseksi. Kuningattaren voimat ovat mm. Myrkkypallot, mielen poisto säteet. Yhteiskäyttö tuottaa kauheaa tuhoa.
Auringon valtakunta: Voimat on auringon säteet 5 erisuuntaan saman aikaisesti vain kuninkaalla. Kuningatar pystyy loihtimaan taivaasta hohtavia säteitä sateena ja suojakehiä, kun kuningas ja kuningatar halaavat heille tulee suuri sädekehä heidän ympärilleen joka valaisee tilan sokaisevaksi, yhteiskäyttö:vaarallinen
Populaation työ: Populaatio suojaa kylää ja vapaille alueille satuessaan he taistelevat taidoillaan/taijoillaan muita valtakuntia vastaan, valoitaakseen alueen, mutta valtakunnan vallitsiat eivät taistele keskenään, kun, jos he kaikki ovat samassa paikkaa samaan aikaan kaikki tuhoutuu, mutta, kun valtakunnassa vallitsee epä tasapaino niin valtiaat tuovat omaansa sen taijoillaan/loitsuillaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot