Miksi

Runoilija bandic88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile unelmat todeiksi
 

Miksi minua ei ymmärretä oikein, miksi en saa hyväksyntää, välillä tuntuu kuin olisin pelkkä tyhjä ilma, kun kaikki on poissa, mikään ei ole enää elämässä hyödyllistä, tahdon pois, kun on niin tyhjä olo aina vain eikä mikään enää pysty mua kirkastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot