Kaipuu

Runoilija bandic88

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

runoile unelmat todeiksi
 

Mulla sua on niin kova, että en voi, kun ajatella sinua, sinä olet minulle, kuin minun oma oikea enkeli. Tahtosin kanssasi lentää vain, olla kuin rakastavaiset kaksoset, olet minulle niin rakas ja tärkeä. En voi koskaan sinua unohtaa. Sama se mitä meillle ikinä tapahtuiskaan.
Aina lähelläsi oon, vaikka hetken mustasukkaisuus olisikin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot