aurinkovarjolla sinua tapaamaan

Runoilija maasuskeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Eniten kirjoitan itselleni.
 

Joskus mietin
voisinko ottaa
takapihalta sen ison aurinkovarjon
ja liitää sillä
taivaan halki sinua tapaamaan

Tarpeeksi vauhtia,
iso tuulenpuuska
ja paljon paljon rohkeutta
vain siihen tarvitaan.

sitä ennen
täytyy varmaan opetella
tavalla tai toisella laskeutumaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot