Saaressa

Runoilija Joe Tähtiotsa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kesän viimeinen päivä
Lämmitin saunan vielä kuitenkin

Kiukkuinen kihaus toi suolan huulille
Tein sinulle koivunlehdistä bikinit
Hämärässä, kiiltävänä, kauniina
puhalsit kiitokseksi rintaani reikiä

Käänsin soutuveneen suupielet alaspäin
ja levytin mökin silmät umpeen
Salmessa punainen ja vihreä viitta
voimistuvaa virtaa vasten

Tavarat ja mustikat veneeseen
Ei oikein osattu jutella

Matkalla näytit saaria
jotka valloitettiin käsikädessä
Tuolla kalliolla rakasteltiin
ja katseltiin pilviä päivä

Auton tuulilasissa pisaroita
Kaupungissa odottaa syksy

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin sidottu sanoihin tuo jokasyksyinen luopumistunnelma, kun saaresta ja mökkeilystä täytyy luopua. Mutta hei, pian se taas alkaa; mökkikausi!!!

Upea.

Tään haikeasta tunnelmasta pidän.. :)

Upea, haikea tunnelma, joka vetää naisihmisen täysin sanattomaksi........

Erikoista, mutta kaunista.

 

Käyttäjän kaikki runot