Rantakalliolla

Runoilija Joe Tähtiotsa

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heitin kourallisen tuhkaa
ilmaan päättämättömänä leijumaan

Laskeutua alas vai nousta korkealle
Lähteä itään, länteen, etelään, pohjoiseen

Niin kuin kerran ennenkin
tässä samassa paikassa

Valitsit minut
täytit silmät, suun ja jäit iholleni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen runo, joka jäi askarruttamaan. Piti lukea kertaan jos toiseenkin ja pohtia... Kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot