Nimetön

Runoilija Mikulius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Minä rakastan sua,
en voi elää ilman sua,
nää tunteet,
ne niin voimakkaina,
sisimmässäni tunnen,
iloisia, voimakkaita tunteita,
tuntea saan,
kun sua rakastaa saan,

jos sä nyt lähdet,
jos sä nyt meet,

ilo katoaa,
pienimmätkin ilon tunteet,
ne haihtuu,
kuin savuna ilmaan,
tuska ja suru ne korvaa,
tuska joka kivusta itkemään saa,
ja suru joka ajan kanssa tappaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hmm. täysin totta...
Suru täyttää kun ei saa olla rakkaan kanssa.
Vielä enemmän sattuu kun rakas ei anna olla lähellä kun se ei rakasta.
Hyvä runo,totuudet kirjoitettu hyvin.
Pidin siis.

 

Käyttäjän kaikki runot