Rappukäytävässä

Runoilija hyss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet kauneinta
 

Tiedätkö ne sellaiset unet
kun paine tuntuu vielä herätessäkin
mies on seisonut rintakehäsi päällä
etkä ole uskaltanut sulkea silmiäsi

ja kun keskellä yötä havahtuu siihen
ettei kukaan pidä ranteistasi kiinni
paina seinää vasten, puhu viileästi
kohdatessasi sen, jolla ei ole hänen arvoa

mietin sitä silloin rappukäytävässä
kun ojensit minulle pihlajanoksan
sinulla oli kovin kauniit silmät
samanlaiset kuin unessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uskomattoman upea runo.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
hyss Nimetön 11.6.2008 4 Runo
hyss VI 11.9.2007 3 Runo
hyss Kuvittelen sivuilleni airot 2.7.2007 3 Runo
hyss I 11.9.2007 2 Runo
hyss Rappukäytävässä 2.7.2007 1 Runo
hyss Mustelmia 14.7.2008 1 Runo
hyss III 11.9.2007 0 Runo
hyss IV 11.9.2007 0 Runo
hyss II 11.9.2007 0 Runo
hyss V 11.9.2007 0 Runo