IV

Runoilija hyss

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olet kauneinta
 

Olen väsynyt sinun puheisiisi
sanoihisi solisluista ja verisuonista
junamatkoista tänne ja takaisin
eivät ne ole oikeaa puhetta
eivät ne ole miehen puheita

minä vihaan sinua ja sinun typeriä juttujasi
sitä kun sanot minua kauniiksi
ettei syy ollut minussa
valehtelet, valehtelet

etkö sinä ymmärrä
minun täytyy tehdä näin
pitää sinut loitolla minusta

pitää minut loitolla sinusta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
hyss I 11.9.2007 2 Runo
hyss II 11.9.2007 0 Runo
hyss III 11.9.2007 0 Runo
hyss IV 11.9.2007 0 Runo
hyss Kuvittelen sivuilleni airot 2.7.2007 3 Runo
hyss Mustelmia 14.7.2008 1 Runo
hyss Nimetön 11.6.2008 4 Runo
hyss Rappukäytävässä 2.7.2007 1 Runo
hyss V 11.9.2007 0 Runo
hyss VI 11.9.2007 3 Runo