isä

Runoilija Kahlehdittu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.2.2006
Viimeksi paikalla: 2.1.2017 21:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tässä ja nyt.
 

Kuin lapsi
pieni,
vesi silmissä
kysyn

miksi?

Jo kahdesti näille seitsemälle päivälle
toisella ase, toisella köysi

Murhasivat kaksi perhettä, sukua,
monta haavetta ja toivoa

Ei pakotietä, ei tekosyitä
vain teon rujous
ja naurettava pelkuruus

ei paljon naurata,
voin kertoa

ei naurata

mikä saa
aikuisen
ihmisen

jättämään kaiken

pakenemaan kuin typerys
rajan taa tavoittamattomiin

hyvästelemättä

Selite: 
rip
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo herättää ristiriitaisia ajatuksia. Tapahtumat hirvittävän surullisia, mutta oman käden kautta lähtijällä ei ole enää voimia miettiä itseänsä tai välttämättä muita. Saattaa jopa luulla, että läheisten elämä helpottuu, jos itse poistuu kuvioista.

Niin surullista. Voimia.

kipeä, surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot