Välimatka

Runoilija JJULIA

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tosi rakkautta ei estä välimatka
vaikka se olisi kuinka pitkä
Sillä kummatkin tietävät
että rakkaus ei katoa koskaan

Selite: 
kulta rakastan sua <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus on tunnesidos, miten sellaiselle
määrittelee etäisyyden tai rajan, ajan?

tää on hyvä, tiedän miltä tuntuu kun rakkaaseen on välimatkaa :)

Rakkaus on tunnesidos, miten sellaiselle
määrittelee etäisyyden tai rajan, ajan?

tää on hyvä, tiedän miltä tuntuu kun rakkaaseen on välimatkaa :)

 

Käyttäjän kaikki runot