Aallonharja

Runoilija Sulake

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumis on kartta, kipu kompassi.

my work is about 50% what i make of it and 50% what people make of it.
 

Tuuliajolla kohti tulevaa

joskus sitä kohtaa

aallonharjan vailla suuntaa

kunnes eteenpäin seilaa

kelluu kohti ulappaa

merta niin aavaa

elämää, joka lopulta tappaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä runosta pidin. Kaunis ja jotain joka vetosi minuun.

Ehkäpä näin.Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot