Nuorallatanssija

Runoilija Sulake

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ruumis on kartta, kipu kompassi.

my work is about 50% what i make of it and 50% what people make of it.
 

Askel
Hyvyys, ystävyys, lämpö.

Askel
Läheisyys, yhteiset hetket, luottamus.

Askel
Ongelma, auttava olkapää, syvemmät tunteet.

Askel
Unohdus, väärinymmärrys, rakoileminen.

Askel
Itsetutkiskelu, prioriteetit, päätös.

Askel
Törmäys.

Askel, ja olen norsu posliinikaupassa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot