Nimetön

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Tartu käteeni,
pidä siitä kiinni,
pidä lujasti,
ettei tuuli vie minua,
kauas merten taakse,
pois luotasi

katso silmiini,
katso kokoajan,
silmiäsi räpäyttämättä,
etten katoa,
ettet unohda minua koskaan

hymyile minulle,
hymyile nätisti,
anna minulle kaunein hymysi,
että muistan sinut,
sellaisena kuin olet,
jos katoan... -

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuin tähän Runoon ensi
lukemalla.

Herkkää ja kaunista, ennen
muuta tuoretta!

Erittäin hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot