Enkelin syleily

Runoilija runotytsy93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.4.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

- Enkelin syleily,
on pehmeä,
mutta kylmä,
kun hän ottaa sinut syleilyynsä,
hän tarttuu sinuun varoen,
pehmeästi hymyillen,
mutta hänen sylinsä on kylmä,
häs asettelee varovasti siipesi selkääsi,
ja taluttaa sinut kanssaan taivaaseen -

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot