Nimetön

Runoilija lonelycowboy

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kiitos tähdistäsi,
että näen pimeydessäni

Kiitos aamusi ensi säteistä,
että huomaan taas herätä

Kiitos kevään ensi sateesta,
että ymmärrän taas vuoden vaihtuneen

Niinkuin on rakkautesi leipäni,
juo viinini, se on rakkauteni
Maailmassa jumalattomassa, raiskatussa
Olet alkuni ja loppuni
henkeni, elämäni

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää on sillee kiva

kaunis ja lohduttava runo.

 

Käyttäjän kaikki runot