Vihaa kun langetettiin

Runoilija lonelycowboy

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 6.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vihaa kun langetettiin,
tuomittiin meidät tänne pohjoiseen ja kylmään maahan

Esi-isiemme rakkauden tähden,
kynnetään täällä käärmemaata pelloksi,
aina taivaanrantaan asti

Mutta yhden unohti jumala ottaa minulta pois,
sinun kauneutesi.
ryöstetyn, piestyn ja riisutun ruumiini vesi,
tässä polttavassa erämaassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Synkän kohtalokas tunnelma hienossa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot