Tunneli jossa ei näy valoa?

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Mun mentävä ois
tiedän sen
Mun unohdettava ois
kaikki tää
Mulle parempi ois
jos suhun en jäis
ikuisuuksiani viettämään

Ja taas maa on kylmä
Se oli silloinkin
Kun ensi kertaa
Pari vuotta sitten tavattiin
Siitä on kauan
On kesä ja toinenkin
Väliin mahtunut monta
Itkua, kyyneltä,
Eronahdistusta
Tässä vain olen
En muuta enää osaa
Luoksesi tulen, vaikka tiedän
Ei pitäis

Se on se kun liikaa tottuu
Jonkun kaavan mukaan kulkemaan
Vaikeaa on silloin irrottaa,
Se sattuu niin
Mut kun kerran uskaltais, hypätä tuntemattomaan
Vois huomata, se olikin sen arvoista

Taas olen ja mietin
Aurinkoa ei ole näkynyt aikoihin
Se kai hävisi silloin, kun me tavattiin
Tuntuu niin mustalta vaan,
Kuin aukoton tunneli
Miten täältä pääsee pois?
Miten pääsen pois ehjin nahoin?
En kai mitenkään
Taas sataa vaan, sataa...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot