Parempi näin

Runoilija annna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.2.2006
Viimeksi paikalla: 8.7.2023 16:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
7.3.1988

 

Sanottu on
kaikki
Tehty on
enemmänkin
Virheitä paljon
Liikaa

Näin tän on parempi
Tiedän sen
Erikseen jos jatketaan

Niin paljon kun toista rakastaa
Mut pitäis osata vaan irrottaa
Sulkea ovi perässään,
Jotta uuden saa edessään auki

Paljon jäi
Kaipausta
Kyynelistä meren
Tekisin
Kaarnalaivalla kun vaan
Luoksesi pääsisin

Mut näin tän on parempi
Tiedän sen
Erikseen jos jatketaan

2x
Niin paljon kun toista rakastaa
Mut pitäis osata vaan irrottaa
Sulkea ovi perässään,
Jotta uuden saa edessään auki

Näin tän on vaan parempi
Anna mun mennä ja päästän irti
Hellitän otteeni
Vapautan meidät

Niin paljon kun toista rakastaa
Mut pitäis osata vaan irrottaa
Sulkea ovi perässään,
Jotta uuden saa edessään auki

Näin tän on parempi
Tuut huomaamaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot