Nimetön

Runoilija liianlähelläliekkiä

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teetä ja sympatiaa.

Kirjoittelen kausittain.

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, palaute ja mielipiteet ovat aina tervetulleita! :)
 

Kuin ikuinen synti
Onkin tämä elämä,

Kun itsensä tahtoo korruptoida
Varten suurempaa ymmärrystä

Saastainen, korjaamiskelvoton
Ruma kuin itse saatana

Tajunnanvirran laukaisi syyllisyys

Sinä kurja!

Kukaan kaltaistasi voi rakastaa
Kurjaksi luotu, toisia palveluksillaan viihdyttämään
Kierosta puusta veistetty,
Katala loinen ilman omaatuntoa

Sinut syöksevät vielä yksinäisyyteen kuin jätteen,
Joka maailmaa olemassaolollaan saastuttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot