Nimetön

Runoilija liianlähelläliekkiä

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Teetä ja sympatiaa.

Kirjoittelen kausittain.

Jätä ihmeessä viestiä käynnistäsi, palaute ja mielipiteet ovat aina tervetulleita! :)
 

Miksi minua vainoat,

Kipeä menneisyys?

Eikö riitä

Etten kaltaiseni enää ole?

Uusia lupauksia

En enää anna

Olen kyllästynyt antamaan

Luottamaan ja pettymään

Kun ei minuus muutu käskien

Päätöksen käsillesi lasken,

Kuin lapsen vastasyntyneen

Jos vaikka vielä kerran

Tahtoisit satuttaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot