Rakastan sinua...

Runoilija idaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon -96 syntyny tyttö Kouvolasta, jolla ei energia lopu :D Tykkään kirjotella aina silloin tällöin runoja, tai tarinoita. Harrastan ratsastusta ja mulla on kaks "omaa" hevosta aitomäessä :)
 

"Joojoo, mä rakastan sinua" Kaikuvat sanat.
Tyhjät kylmät sanat, ilman tunnetta.
Miksi edes tuhlaan sinuun mustetta?

Turhia sanoja rakkaudesta,
rikottuja tunteita suoraan pakkauksesta.
Rakkaus, mihin se katosi?
Suureen kuiluun kai putosi.

"Rakastan sinua" ei tunteen tunnetta,
ei sitä ihanaa rakkauden huumetta.
Muistan sen kuin eilisen,
kun sitä tunnetta muistelen.
Muistatko sinä? Kun oikeasti sanojasi tarkoitit,
ennenkuin tunteet luotasi karkoitit...

Ps. Rakastan sinua.. Ehkä...

Selite: 
Tämä nyt oli semmonen ikävän kaipailu runo, joka tuli myös töissä kirjoteltua. Ehkä kai rakkaus edelleen sitä rakasta "veljeä" kohtaan kummitelee..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisan kaipaava kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot