Pelastajani

Runoilija idaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon -96 syntyny tyttö Kouvolasta, jolla ei energia lopu :D Tykkään kirjotella aina silloin tällöin runoja, tai tarinoita. Harrastan ratsastusta ja mulla on kaks "omaa" hevosta aitomäessä :)
 

Olin hukassa,
eksyneenä suureen maailmaan, pienenä ihmisenä.
Minne kuljinkaan tuli vastaani aina kiviseinä.
Luovutin, ja jäin istumaan,
suurta heikkouttani suremaan.

Pimeys vangitsi elämäni,
tunsin tyhjyyden valtaavan sisimpäni.
En nähnyt valoa,
kuulin vain ääniä päässäni, "hajoa"

En jaksanut enää välittää,
annoin maailman vähitellen minut hävittää.
Minusta oli jäljellä vain palasia,
ja levinneitä tietoja salaisia.

Saavuit ja poimit ne mukaasi,
tahdoit kai minut mukaan kuvaasi.
Kokosit minut ehjäksi,
tunsin itseni taas vahvaksi.

Kohotit mieleni,
raivasit pimeyden pois tieltäni.
Autoit minua ymmärtämään,
ja katsomaan elämääni etäämpää.
Nyt jälleen hymyilen,
ja tartun käteesi myhäillen <3

Selite: 
Omistettu ihmiselle, joka nosti minut maasta ja opetti elämään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot