Olet se josta haaveilin

Runoilija idaah

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oon -96 syntyny tyttö Kouvolasta, jolla ei energia lopu :D Tykkään kirjotella aina silloin tällöin runoja, tai tarinoita. Harrastan ratsastusta ja mulla on kaks "omaa" hevosta aitomäessä :)
 

Olet se jota himoitsin.
Hetkeks sut sain,
Ja siitä mä heti iloitsin.

Mutta vain hetken se ilo kestikin,
kunnes luin sulta saadun tekstarin;
"älä soita enää, sori mut mun ajatukset kiertää vaan kehää.
En tahdo sua enempää satuttaa, siksi päätän nyt ajoissa lopettaa."

Kyynel poskella vierien,
Mä iltani vietin. Vain ajatuksissani kierien.
En osannut elää enää ilman sinua,
muistan vielä kuinka sanoit tarvitsevasi minua.

Kuukaudet kuluivat,
minuutit tunneiksi muuttuivat.
Kai ylitse sinusta pääsin,
ja uuden sivunkin elämässäni käänsin.

Mutta nyt, nyt sä tulit takaisin,
ja elämäni korttipakan sekoitit.
Kaiken sait mut muuttamaan,
jopa muutamalle ystävälleni huutamaan.

Silti nyt seisot siinä.
Aivan lähelläni,
vain sinun kätesi, minun kädelläni.

Olet se josta haaveilin,
ja lopulta tien elämääsi pysyvästi saavutin.

Selite: 
Omistettu nykyiselle poikaystävälleni jonka kanssa aikaisemmin kaikki kaatunut mutta nyt ponnistelemme yhdessä kohti tulevaa!
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot