Keväthuumaa

Runoilija MariaLucia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjotellut omaksi ilokseni, koitanpa nyt tätä tapaa :))
 

Kevät herää
linnut pesävärkkiä kerää
Tintti tuhti oksalla laulaa
yrittäen venyttää kaulaa
Kutsuu: Tänne tipuset, tänne!!
Täälläköhän MIES ELÄMÄNNE ;))
Laitetaan yhteinen pesä
- pian tulee itikat ja kesä
Kiiruhtakaa neidot - tulkaa
- ihailkaa mun pyrstösulkaa
Niin keikaroi se oksallansa
tanssahdellen varpaillansa

Kohta kuuluu viserrys vieno:
Sullapa oiskin tarjous hieno
- tietäisin pesäpöntönkin meille
Vai mennäänkö ensin katsomaan teille?
Ujosti tipunen silmäänsä vinkkaa
- varoen kylkeään kosijaan hinkkaa
Valitaan pöntöistä mieluisampi
- näköalana metsä ja lampi
tai kotipiha ja lintulauta?
Valinnassa nyt auta-auta

Yhteistuumin valitsivat pesän
ja jo alkuvaiheessa lämpimän kesän
kuoriutuivat ahmatit pienet
Kuorossa kiljuivat - isä missä lienet?
vaik äiti hiki hatussa ruokaa vei
- mikään tuntunut riittävän ei
Tuli pikkuisten aika siipiään koittaa
tuumivat vanhemmat: Rakkaus voittaa
On aika nyt elää ja voimia kerätä
uuteen kevääseen talven jälkeen herätä

Selite: 
Pikkulintuja seuratessa ja mielikuvituksen vilistessä, hymy huulilla tämä "syntyi" ..
Kategoria: 
 

Kommentit

Riemuisaa Keväthuumaa hymyilyttävässä runossasi. :)

Pirteää keväthuumaa. : )

Tämähän on todella sopiva runo
tulevalle keväälle,
kuin ylistyslaulu.
Riimit ovat kohdallaan ja runo
kuljettaa lukijaa tasaisena,soljuvana virtana
alusta loppuun asti:)

TERVETULOA PALSTALLE!

Laita lisaa naita
ihani runoja
tanne

ihana hyvänmielenruno :)

Hauskasti, suloisesti sanailtu.

 

Käyttäjän kaikki runot