Tunteiden kukkaset

Runoilija MariaLucia

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 5.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjotellut omaksi ilokseni, koitanpa nyt tätä tapaa :))
 

On tunteiden kukkasia tarhassa monta
älä kauneimpia niistä hukkaa
On meistä monta turhaan onnetonta
siis etsi onnesi kukkaa

Rakkauden kukka punaisen lämmin
sitä varoen helli
Se kasvaa vain aidoin sydämmin
valhe sille rakentaa sellin

Hellyyden kukka on suloisen soma
sen paikka on sydämessäsi
Pitäisi sen olla jokaisen oma
ninkuin lämpöinen käsi

Kukka uskollisuuden tunteen uuden luo
jos pettyä olet sä saanut
Se turvaisan tunteen Sinulle tuo
jos rakastamasta oot laannut

Lämmön kukkaa ei myöskään unohtaa saa
vaik mikä ois aika vuoden
Se kylmyyttä ei milloinkaan jaa
elää vain lämpöä tuoden

Kukkasista näistä kimppunen poimi
ja hoitele rakkaudella
Sydämesi mukaan myöskin toimi
- olet polulla onnellisella

Jos kaikkia näitä ois vaikea löytää
älä kuitenkaan periksi anna
Toivon kukkasten anna koristaa pöytää
silti iloa sydämessäs kanna

On jokaiselle jossain "Justiin Se Juuri"
- puuttuu oikea paikka ja aika
Silloin kun iskee Rakkaus Suuri
jalat alta vie Rakkauden Taika ;)

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti tuot sanoillasi esiin
lämpöisiä tunteita,
sekä niiden merkitystä
meille kaikille;)

Ihana runo.

Ihana.~ Tunnelma on jotenkin särkyvän herkkä ja suloinen. Ihana lämmön kajastus taustalla rauhoittaa lukemaan runoasi. Todella taidokkaasti olet tämän tehnyt.~

Kaunis runo.

Olipa hienoa textia

mukavan piristävä runo :)

 

Käyttäjän kaikki runot