Nimetön

Runoilija pähkinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos joskus
saisi vielä kokea
samanlaisen katseen
tai edes puolet siitä
mitä silloin
niin nyt tietäisi
mitä tehdä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olen samaa mieltä edellisen kanssa. hän sanoi jo kaiken.

olen samaa mieltä edellisen kanssa. hän sanoi jo kaiken.

 

Käyttäjän kaikki runot