Nimetön

Runoilija pähkinä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.9.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saapuisipa hän pian
ja olisi valmis
jakamaan kaiken rakkauden
joka on meille suotu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakastaa yksin, on
kokea tunteista vain puolet.

Tämä on pehmeänlämmin
Runo, johon ei voi olla
mieltymättä.

Kaunis ja tuore.

Kiitos.

 

Käyttäjän kaikki runot