Nimetön

Runoilija nemo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

jos en kirjottaisi, pelkäisin ajatusteni unohtuvan
öisin en jaksa nousta sängystä kun sanat kerrankin tulevat uniini
ja joku Pink Floydin biisi soi päässäni
toi mieleen jonkun inspiraation
jos ei olisi musiikkia, ei olisi runojani, ei olisi ajatuksiani

minulla on öisin vene jossa seilaan maailmassa, jossa on aina syksy ja minulla musta Moleskinen muistivihko

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot