muistaa

Runoilija nemo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

vaikka muistini ei ollutkaan unohtanut
menneisyyttä, eikä sitä voi pyyhkiä pois, minä
vihdoin unohdin muistaa
koko aikaa

ja sen jälkeen, kun ei
enää ole aivan varma siitä millaiset vaatteet oli päällä
juuri sinä hetkenä,

on varma siitä, että on onnellisempi tulevaisuudessa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot