Muistatko?

Runoilija Wamsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.2.2006
Viimeksi paikalla: 17.3.2024 9:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen yllättävän vahva.
Älä siis ikinä aliarvioi mieleni lujuutta.


~

 

Muistatko miltä tuntui;
hiekka sormien välissä,
tulen lämpö kasvoilla,
vesipisarat iholla?

Muistatko miltä tuntui;
hiukseni sormiesi välissä,
kylmät huuleni kaulallasi,
lämmin kosketukseni ihollasi?

Muistatko miltä tuoksui;
vastaleikattu ruoho,
juuri puhjenneet kukat,
asfaltti sateen jälkeen?

Muistatko miltä tuntui rakastaa?

Selite: 
<em>~23.09.2007~</em>
Kategoria: 
 

Kommentit

Muistan, ainakin pääkohdin ;)
Nuoruuden ihanat ajat, huh.

Haikea runo...

tyylikästä kerrontaa

pidin todella paljon

Haikean Kaunis, ja Herkkä.

Pidin, Hyvin Paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
Wamsi Älä heitä 20.12.2008 0 Runo
Wamsi Muistatko? 11.9.2011 4 Runo
Wamsi Olen näkymätön. 23.1.2009 0 Runo
Wamsi Kohti valoa 20.12.2008 0 Runo
Wamsi Syksy 7.10.2011 1 Runo
Wamsi A change in the air 5.10.2012 1 Runo
Wamsi Paperitiikeri 31.10.2008 0 Runo
Wamsi Aito 5.10.2012 0 Runo
Wamsi Olet tyhjä 23.9.2009 0 Runo
Wamsi Sanaton 23.1.2009 20 Runo