Rakas

Runoilija ooku

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On kaksi ihmistä luotu toisilleen,
annettu elämänpolulle toisilleen tuekseen.
Epäkohdat niin monet ja suuret,
yhdessä muodostaa niin valmiin kokonaisuuden.
On päiviä jolloin mieli on maassa,
on tällöin toinen vierellä lohduttamassa.
Tämä aika on meille melkoinen haaste,
toista niin kaipaa kovasti luokse.
Välimatka niin pitkältä tuntuu,
mutta kuitenkin tähän kaikkeen tottuu.
Päivät etenee vaihtelevasti,
mieli on mukana ailahtelevasti.
Päivät kulkee, viikoiksi vaihtuu,
toinen puoli ehkä kotiin saapuu.
Yhdessä niin on hyvä olla,
sydän ihan täyttyy rakkaudella.
Pieni elämänihme vatsassa kasvaa,
siitä pitää myös vastuu kantaa.
Rakkautta pitää muistaa hoitaa,
viat ja murheetkin anteeksi antaa. <3

-Rakkaudella vaimosi

Selite: 
Tän runon kirjoitin kaikella rakkaudella miehelleni hänen inttiaikaan vuosi sitten. Olin itse tuolloin raskaana ja mies intissä. Tässä sitä ollaan, meillä on pieni lapsi ja mies on kotiutunu. Ihanaa :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot