Nimetön

Runoilija Serenity

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 2.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskeneräinen elämä vailla vastausta.
 

I fight to stay awake.
Afraid of the dream.

Hoping it's just a dream.
Afraid to wake up.

Eyes looking what they need.
Not seeing what they look.

Building the trust upon lies.
Lying to be trusted.

Desperate to find love.
Truthfully,
loving to be trusted.

In the end,
all that is left.

An empty shell.
Filled with eternity.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Serenity Nimetön 20.8.2009 1 Runo
Serenity Nimetön 20.8.2009 0 Runo
Serenity Nimetön 1.12.2009 1 Runo
Serenity Nimetön 1.12.2009 0 Runo
Serenity Nimetön 13.2.2010 0 Runo
Serenity Nimetön 13.2.2010 0 Runo
Serenity Nimetön 13.2.2010 0 Runo
Serenity Nimetön 13.2.2010 0 Runo
Serenity Nimetön 13.2.2010 0 Runo
Serenity Nimetön 7.3.2010 0 Runo