Nimetön

Runoilija SoleRooibos

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 27.9.2016 20:15

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoja omasta elämästä, realismia ja haavekuvia.
 

Hah, oli timantein koristeltu kohtaloin
tämä jonka sain.
Mä pystyyn pääsen, vaivoin
kaikki jalokivet kaulallain.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiintoinen runo, pidän

 

Käyttäjän kaikki runot