2 kuulohavaintoa

Runoilija Neiti Kesäheinä

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 16.1.2007
Viimeksi paikalla: 23.2.2017 23:22

Asuinpaikka: Ylöjärvi
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sillä elämä ei ole ensinkään tasapainoa, vaan intohimoa.
 

Kuuden vanhana

Herätyskello kuiskaa lempeästi herätyksen
aamuvirkku mustarastas toivottaa hyvät huomenet
Avonaisesta ikkunasta kaikuu lasten nauru leikkipuistosta
Isä kääntää keittiössä Hesarin sivua iloisempiin uutisiin
ja äidin huokauksesta purkautuu piilotettu nauru.

Kaksikymmentäkolmevuotiaana

Herätyskello huutaa heräämään
kahvinkeitin porisee unta pois.
Kiireinen naapuri lyö ovensa kiinni liian kovaa.
Kerrostalossa kaikuu lähiöunelmat
ja naapurimummon silkkipaperinauru

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot