Ahdistus

Runoilija spumanteprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.2.2006
Viimeksi paikalla: 18.12.2016 21:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sattuu liikaa.
Rakkautesi.

En saa henkeä,
imet minusta kaiken elämän.

Millä voimilla minä rakastan sinua takaisin?

Selite: 
tämänhetkinen olotila..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot