Täydellistä

Runoilija Scrat

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkauskirje minulle toimitettiin
Audienssia siinä pyydettiin
Koivun alla
Komeana odotit minua
Aurinko paistoi
Uusi mekko ylläni, viltille istuin
Samppanjaa tarjosit
Ruusunlehtiä, hedelmiä, täydellinen piknik
Unelmien treffit
Naimisiin mentiin
Onnen suurimman kanssasi koin
Täydellisen rakkauden minulle soit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Scrat Tinaenkeli 2.2.2006 1 Runo
Scrat Nimetön 20.3.2006 0 Runo
Scrat Täydellistä 18.5.2006 0 Runo
Scrat Elämä... 31.1.2006 0 Runo
Scrat Angels singing 20.3.2006 0 Runo
Scrat Olla vain 31.1.2006 0 Runo
Scrat Rakkaus 31.1.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 2.2.2006 0 Runo
Scrat Nimetön 16.3.2006 0 Runo
Scrat Rakkaus ei katoa 31.1.2006 0 Runo