Ystävälle

Runoilija Iridium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä. Halaus haluksesta. Arvostelu arvostelusta.
 

Tuntuu hyvältä
kun on joku
joka kaipaa

helpottaa
kun on joku
joka välittää

onnellinen
voi olla ilmankin
mutta jotain puuttuisi
ellei olisi - ystävää

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Ystavat, elaman suola :)

Voi kun ihana!! Aivan kuin minulle tehty, tähän elämän hetkeen katsottuna.. Ilman ystäviä en jaksaisi.. :)

Eipä tähän osaa lisätä mitään.. Niin totta; paljonkin puuttuisi jos ei ystävää olisi. Hyvin runoksi kirjoitettu.

Kaunista on runosi ja ajatuksella aidolla kirjoitat. Onnea sinulle synttärien johdosta.
Hymyllä Esa

Auts. Pitkän ihmissuhteen katkaistuani alkaa tuntua, että olisi parempi jatkaa "entistä elämää". Joka sana on niin surullisen totta ja sisältää vanhan viisauden.

"Tuntuu hyvältä" on nykyään melko omaperäinen, kun usein runot alkaa "elämä on paskaa" -tyylillä. Hienoa!

ihana runonen.. tykkäsin.. :) jatka samaan malliin..

Ne ihmiset ketkä lohduttavat, ovat tuttuna turvana.
Kaunis runo.

oijoi! kyllä teksti on hyvä
tiivistetty tunnelma
todella hyvät sanavalinnat.
ehkä melkein perfecto! :)

Tosiystävät harvassa, mutta sitäkin tärkeämpiä.
Niitä suhteita kannattaa hoitaa.

Onnea päivääsi.

Ne ihmiset, jotka saavat meidät jaksamaan ja hymyilemään ovat tiemme varrella korvaamattomia.

Olen eri mieltä siitä, että onnellinen voisi olla ilmankin, mutta runona tämä on kovin tiivis ja oivaltava. Kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot