Rakkaalleni äitienpäivänä

Runoilija Iridium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä. Halaus haluksesta. Arvostelu arvostelusta.
 



Olet elämäni valo, rakkaani

olet kaikki mitä minulla on

paljon enemmän kuin mitä ansaitsen

enemmän kuin olisin osannut odottaa


Kestät minua sellaisena kuin olen

huolehdit minusta ja mikä tärkeintä

olet maailman paras äiti

tuki ja turva lapsillemme


Kiitos näistä vuosista

ja varsinkin kaikista tulevista

niin kauan kuin meillä on sinut

taivas on vain paikka maan päällä


meidän kotimme

meidän rakkautemme

kiitos siitä sinulle, rakas

Selite: 
Ai niin ja PALJON ONNEA kaikille äideille!
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo.. :´)

Oi miten lämminhenkinen ja kaunis ylistys äidille/rakkaallesi. Tällaista jokainen nainen varmasti toivoisi kuulevansa / saavansa osakseen :)

ihana runo... Tosi ihana ja tunnelmallinen... ;)

Valitettavasti kaikki runoni ovat tosia... :(

Jokainen äiti saisi olla onnellinen saatuaan mieheltään tämmöisen runon.:) Tämä on hieno. Täynnä oikeaa kunnioitusta ja arvostusta.:)

Kiitos kommentistasi.:)

Kaunis runo äitienpäivän kunniaksi!Tämä taisi olla nyt se kauan kaivattu rakkausruno..;)Mutta hieno tämä on oikeasti ja paljon ajatusta äitienpäivän kunniaksi.

 

Käyttäjän kaikki runot