Ihan Mahdotonta

Runoilija Iridium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä. Halaus haluksesta. Arvostelu arvostelusta.
 

Helteinen kesäpäivä
hiki haihtuu iholta
joka muistaa vielä kosketuksesi
mutta

mistä kaikki tämä kuumuus tulee?

Helvetistä tietysti,
sehän jäätyi ennen
kuin Suomi voitti Euroviisut

voi, eihän tästä mitään tule

oli vain pakko alkaa kirjoittaa
kun pian on kuukausi kulunut
ilman pienintäkään luovuutta

ai, älä viitsi!

Saatana tökkii olkapäähän
vaatii taas pelaamaan lipunryöstöä
muutti tietysti meille viluissaan

nyt pitää olla tarkkana

ettei tule syytteitä mistään palvonnasta
minusta kaikille täytyy antaa mahdollisuus
langenneetkin voivat nousta uuteen

taas niin väsynyt ja levoton

mutta jos tämä tästä lähtisi
ja vaikkapa huomenna
tulisi jo kunnollinen runo

ehkä kesä ei ole otollista aikaa

miksei olisi? kesälläkin voi olla
surullinen, yksinäinen, onneton,
miksei myös runollinen?

nyt nukkumaan, aamulla töihin.

Selite: 
Tätä ei kannata arvostella, poistan tämän kyllä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännä runo... Vähän omituinen...
Tai sitten olen itse sellaisella omituisella tuulella... :D

Kaunis. tykkäsin tosi paljon
Lordi runosi on kyllä oikea piristys pilleri ;)

 

Käyttäjän kaikki runot