Tulevaisuus tuntematon ja muita ajatuksia

Runoilija Iridium

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.1.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hymy hymystä. Halaus haluksesta. Arvostelu arvostelusta.
 

Tulevaisuus tuntematon

se meitä usein pelottaa


Antaako pomo potkut

tai rakkaani hatkat

menetänkö terveyden

tai kuoleeko läheinen


tuleeko maailmansota

saastuuko planeettamme

länsimainen sivistys sortuu

omaan mahdottomuuteen


Itse en ole juuri näin ajatellut

en ole tulevaisuutta paljon pohtinut

nyt sain uuden ajatuksen

kiitos Weltschmerzin


Ehkä tulevaisuus ei olekaan kauhea

ehkä se on vain Jännittävä


Saanko vielä ylennyksen

tuleeko minusta taiteilija

elänkö satakaksikymmentävuotiaaksi

rakkaani vielä vanhemmiksi


nuoriso älämölöö ja kapinoi

kunnes maailma on tasa-arvoinen

poliitikot jäävät työttömiksi

rikollisille tehdään oma maa


kaikki kansat yhdistyvät

kaikki ihmiset ovat ystäviä keskenään

avaruudesta tulee vieraita

mekin pääsemme tähtiin

Selite: 
Taas pohdintaa kun inspiraatiotulva on niin valtava. Nyt yritin sentään olla kaivamatta verta nenästäni. Edellinen runo taisi karkottaa suuren osan lukijoista, vaikka heillä ei sitten taida olla väliäkään, elleivät ymmärtäneet. XD
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin tulevaisuus pelottaa monesti ihmisiä... Minuakin, monesti mietin mitä tapahtuu kymmenen vuoden kuluttua....

Mutta ei siitä mitään... Runo tai pohdinta? Niin se on aika mielenkiintoinen ja hauska, omallatavallaan vakava... :)

Niin..Sitähän ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan,tuoko hyviä vai huonoja asioita.Aikahan sen näyttää..:)Ihan järkeviä pohdintoja,monikin varmasti näitä miettinyt.

Mielenkiintoista on pohdintasi, eiköhän moni meistä mieti näin, nähtäväksi jää toteutuuko mikään.

 

Käyttäjän kaikki runot