Luovuus

Runoilija Aurinco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleensä positiivinen ilmestys olen. Luovia tuulahduksia odotellessa :)

Odotan sanoja.
Sinun sanojasi. :)

 

Kytken vaihteen päälle.

Heitän arjen nurkkaan.

Vapautan mieleni
ilmavirtaan.

Mieleni kiitää usvaisessa maailmassa

Yrittäen napata mehukkaimmat hedelmät.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot