Kasvun askel

Runoilija Aurinco

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.9.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Yleensä positiivinen ilmestys olen. Luovia tuulahduksia odotellessa :)

Odotan sanoja.
Sinun sanojasi. :)

 

Yötä valvon.
Oravanpyörää mietiskelen.
Uskoin vahvasti
'Laisen ihmisen voivan muuttua.
Luulin väärin, kun

Moni mies ei elämäänsä osaa muuttaa.
Iski sydämeen.
Satutti se molempia.
Samanlaiseen tulokseen sinä taas päädyit.

Menetit paljon.
En minä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot