Se tunne

Runoilija tipaveli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Älä odota elämän juhlivan, juhli elämää.
 

Huomaat olevasi yksin,
jätetty, petetty.
Tiedät, uskot, tunnet.

Kerrotaan, sanat satuttaa.
Ajattelet kaikkea, mitä hän sanoisi.
Tiedät, sen tulisit muistamaan,
aina.

Jos joku joskus kääntyisi,
katsoisi sinuun.
Sydämesi hypähtäisi,
uskosi rakkauteen palaisi.

Uskosi olisi palannut.
Tiedät, että kaikki olisi ennallaan.
Tunteesi olisivat samat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno runo,
jatkappa,

muute tiäks paljo o kappa?

hieno runo,
jatkappa,

muute tiäks paljo o kappa?

 

Käyttäjän kaikki runot