Kulkijat

Runoilija Aartje

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen virkkaaja.
 

Kaksi kulkijaa, näillä mailla.
Kaksi kulkijaa, tietä vailla.

On hunnun takana kuun valo,
ja kaukana vielä aamun kajo.

Sielu on uupunut ja askel raskas,
jotain jotain jotain kierii paskas
en tiiä.

Selite: 
Luomisen tuskaa?
Kategoria: 
 

Kommentit

mielenkiinoinen näkemys tässä, tavallaan jopa hauskakin :D

jaa

minä ainakin pidin tästä runosta! Tässä oli oma kirjoitustyyli, joka antoi tälle hienolle runolle väriä. Upeaa!

 

Käyttäjän kaikki runot