Olen

Runoilija Aartje

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen sanojen virkkaaja.
 

Olen tuulessa kieppuva ruusun lehti.
Olen vatkaimessa pyörivä keltuainen.

Olen kivinen talo, jonka nimi on yksinäisyys.
Olen humiseva metsä, jonka nimi on kaipuu.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

lyhyt ja ytimekäs runo, tässä luonnetta ^^

Tosi menevöö sorttija.
Silleen se elämä pyörittellöö. Sitte ku seisahtuu nii huomoo, ett muut on puona kyyvvistä. Siitä se kaepuun kipinän isköö.

 

Käyttäjän kaikki runot