Sumussa

Runoilija Petrarch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilija, kirjailija "On niin vaikeaa erottaa tähtiä toisistaan, ne loistavat liian kirkkaasti"
 

Oli aikoja,
jolloin elin kuin sumussa.
Näin kaiken,
mutta en erottanut mitään.

Kaikki oli tasaista,
harmaan valkoista.

Lähemmäksi mennessäni,
aloin havaitsemaan ääriviivat,
tunsin lämmön,
kosketuksen.

Sumu katosi hiljalleen,
ja näin paljaat ruumiit,
vailla sieluja.

Selite: 
Elämää
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea : )

 

Käyttäjän kaikki runot