Kivikissa

Runoilija Petrarch

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilija, kirjailija "On niin vaikeaa erottaa tähtiä toisistaan, ne loistavat liian kirkkaasti"
 

Kivestä sinut tehty on,
mutta hymyn häivähdyksen,
kasvoiltasi lukea voin

Viirusi alle piiloudut,
ja vaikka oletkin soma,
et ole kuitenkaan kenenkään oma

En ole antanut sinulle nimeäkään,
miksen sen tekisinkään,
vain elävät nimetään

kissa pieni, hyllyssäni kyyhöttäen,
aikaa parempaa odotat,
hiljaa uinuen, kehräten.

Selite: 
Elämästä
Kategoria: 
 

Kommentit

Mukava mielikuva elämästä kivikissan kautta. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot